Chroompicolinaat 60 tabs van 200 ugr

Chroom als suiker afkikker

Chroom bijnemen vergemakkelijkt het aanspreken van de eigen vetreserve, als je energie nodig hebt.
Daardoor gaat je suikerspiegel minder snel onderuit en hoef je niet naar de lege kaloriën van een stuk snoep te grijpen om je goed te voelen.

Een ideale kombinatie om af te slanken (samen met enkele tabletten kelp )

 

0,00 EUR

Product-ID: CP200  

2 St je 0,00 EUR
3 St je 0,00 EUR
6 St je 0,00 EUR
12 St je 0,00 EUR

Prijs inclusief 6% BTW.
Gewicht: 0.1 kg

 
 
Aantal:   StBloedsuikerspiegel stabiliseren en afslanken

Chroom zou er volgens bepaalde experten voor zorgen dat mensen meer spieren ontwikkelen en gewicht verliezen. Chroom is wel belangrijk voor iedereen die last heeft van een sterk schommelende bloedsuikerspiegel, diabetesgevoelig blijkt te zijn, of voor mensen die al beginnende suikerziekte hebben. Meestal vertonen deze mannen en vrouwen ook een lichte glucose intolerantie.

Wanneer iemand last heeft van glucose-intolerantie schommelt de bloedsuikerwaarde sterk en kunnen er zowel te lage als normale of vaak zelfs te hoge bloedsuikerwaarden voorkomen. Chroom is in deze gevallen een bijzonder goed hulpmiddel omdat het de insuline efficiëntie in het lichaam verbetert. Op deze wijze draagt chroom bij tot meer normale bloedsuikerwaarden en minder diabetesgevaar bij personen die de ziekte nog niet hebben.

Chroom heeft zijn degelijke werking ook bewezen als 'bescheiden' eetlustremmer.
Chroom zorgt immers door de betere insulinewerking voor een minder snel opkomend hongergevoel en een mindere drang naar suiker. Dit betekent echter niet dat chroom gewichtsverlies kan garanderen. Chroom is wel een onmisbaar element in ieder programma dat er op gericht is overgewicht te helpen verminderen.

Wordt ervaringsdeskundige en probeer het eens gedurende drie maand.