Wat maakt 'De voedselzandloper' anders?

Kijk uit naar een gezonder voedingspatroon.

1."De voedselzandloper" is het eerste boek dat beschrijft hoe bepaalde voeding een invloed heeft op het verouderingsproces. Het indrukwekkende gewichtsverlies dat automatisch volgt is een aangename bijwerking.

2. De voedselzandloper is het eerste boek dat kijkt naar de invloed van diëten op lange termijn. Hieruit blijkt dat de meeste diëten ongezond zijn.

3. Het boek werd geschreven door Kris Verburgh, een arts en wetenschapper die zich al jaren verdiept in het verouderingsproces . Dr. Verburgh was op 25-jarige leeftijd auteur van drie wetenschappelijke boeken. Hij publiceerde zijn eerste boek op 17 jaar. Zijn boeken werden verschillende malen herdrukt en genomineerd.

3. De voedselzandloper is een instrument dat in één oogopslag aantoont wat gezonde en vooral wat ongezonde voeding is. Hierdoor is de Voedselzandloper een alternatief voor de verouderde ‘schijf van vijf’ en de ‘voedseldriehoek’.

4. De voedselzandloper is gebaseerd op de laatste nieuwe inzichten in de biogerontologie (de wetenschap van veroudering). Het boek telt meer dan 240 referenties naar wetenschappelijke boeken en studies.

5. ‘De voedselzandloper’ brengt tal van misverstanden over voeding en gezondheid aan het licht en toont bijvoorbeeld aan:

- dat de meeste vetten geen belangrijke rol spelen bij hart-en vaataandoeningen.

- dat melkproducten ongezond zijn.

- dat de meeste antioxidanten niet werken en op lange termijn gevaarlijk kunnen zijn.

- dat de hedendaagse voedseldriehoek en schijf van vijf verouderd zijn.

- dat de meeste diëten schadelijk voor de gezondheid zijn.

- dat producten zoals groene thee niet omwille van antioxidanten gezond zijn.

- dat de enige wetenschappelijk bewezen methode die veroudering aanzienlijk afremt geen medicatie of een ‘super-antioxidanten pil’ is, maar een bepaalde voedingsgewoonte.

Chia Goji Maca Hemp Bestellen

Superfoodstore

Zo ziet de voedselzandloper eruit, klik erop

De voedselzandloper van Dr. Kris Verburgh

Klik op de voedselzandloper voor grotere weergave

In je Bio Groene Shake kan je kiezen voor gezond

Aloe Vera Drinks , Chlorella , Spirulina , Vianesse Shape , Chroom , Vitamine C , Kelp Tabletten , Silicium , Heermoes , Brandnetel , Noten , Pompoenpitten , Zonnebloempitten , Bio Maca poeder , Ambachtelijke thee , Chiazaad , Blauw Maanzaad , Sesamzaad , Goji-bessen

Alle Smoothieproducten op drinkjegezond

Shop