Vianesse produkten voor een beter figuur !

Gezond Voedingsconcept Vianesse

Vianesse Prebiotische Kauwdrops

Vianesse Kauwtabletten met Vezels en Vitaminen Vitamine C is de sterkste antioxidant in een waterig milieu zoals de longen. Roken (aktief of passief) verhoogt het verbruik ervan. 200 kauwtabletten met 60 mg vit C en B-vitamines en veel vezels ... (DROPS) 39,00 EUR (Prijs inclusief 6% BTW.)

Vianesse Proffessional Shape

Vianesse Professional Shape Chocolade 270 gram De shape is een voedingssupplement in poedervorm die als basis dient voor de bereiding van een shape (shake). Het belangrijkste bestanddeel van de shape is een zeer hoogwaardig eiwit. (SHAPE CHOC) 44,00 EUR (Prijs inclusief 6% BTW.)

Vianesse Proffessional Shape

Vianesse Professional Shape Vanille 270 gram De shape is een voedingssupplement in poedervorm die als basis dient voor de bereiding van een shape (shake). Het belangrijkste bestanddeel van de shape is een zeer hoogwaardig eiwit. (SHAPE VANI) 44,00 EUR (Prijs inclusief 6% BTW.)

Vianesse Proffessional Shape

Vianesse Professional Shape Natuur 270 gram De shape is een voedingssupplement in poedervorm die als basis dient voor de bereiding van een shape (shake). Het belangrijkste bestanddeel van de shape is een zeer hoogwaardig eiwit. (SHAPE NAT) 44,00 EUR (Prijs inclusief 6% BTW.)